Skip to main content

Hospice Marianahof, gastvrij thuis.

Hospice Marianahof is prachtig gelegen op het historische terrein van het voormalige kloostercomplex het Withof, aan de rand van het bruisende centrum van Etten-Leur. Het authentieke karakter van de bebouwing is liefdevol bewaard gebleven, terwijl het tegelijkertijd is gemoderniseerd om aan alle hedendaagse behoeften te voldoen.

De weelderige kloostertuinen zijn zorgvuldig onderhouden en vormen nu een oase van groen die rust en sereniteit biedt. In Hospice Marianahof smelten wonen, zorg en gemeenschapsbinding samen, waardoor het een warme en betrokken plek in het hart van de samenleving inneemt.

Hier kruisen levenspaden elkaar, en worden unieke verhalen en momenten gedeeld.

Het hospice is gevestigd op de begane grond in de zuidwestelijke vleugel van het gebouw, en beschikt over een eigen terras en tuin. Er is ruime parkeergelegenheid, en de locatie is uitstekend toegankelijk voor bezoekers. Het is een uitnodigende en comfortabele plek die zowel ruimte biedt voor rust en privacy, als voor gezelligheid en sociale interactie. Bekijk hier een korte video en krijg een indruk van Hospice Marianahof.

Hospice Marianahof : Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft.

Met onze gasten, bezoekers, zorgprofessionals en een team van toegewijde vrijwilligers, vormt Hospice Marianahof een bijzondere gemeenschap. Door de jaren heen heeft het een warme plek veroverd in de harten van de mensen in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert.

Voor meer informatie over Hospice Marianahof, bezoek de website van Avoord Zorg en Wonen. Hier vindt u uitgebreide informatie over wat ons hospice zo uniek maakt.