Omarm het hospice op een manier die bij u past!

Wanneer u overweegt om een financiële bijdrage te leveren aan het hospice, dan kunt u dit op verschillende wijzen doen. Op deze pagina leest u hoe.  

Wij oriënteren ons op dit moment op een veilig, digitaal betalingssysteem. Tot die tijd vragen wij u vriendelijk om ons te mailen of persoonlijk aan te spreken. We geven u de benodigde gegevens z.s.m. door. 

Bedankt!

 

 Doneren of steunlid worden

Wilt u ons helpen door een geldbedrag te doneren? U kunt dit doen middels een bedrag over te maken naar NL88 RABO 0114 8931 28 Of  u kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen z.s.m. contact met u op. 

Vertegenwoordigt u een bedrijf, serviceclub, organisatie of vereniging? Dan hopen we dat u een donatie wilt overwegen. Zeker wanneer u zoekt naar een lokaal doel met veel toegevoegde maatschappelijke waarde. Het hospice is gericht op inwoners van de regio Etten-Leur, Zundert, Rijsbergen e.o. In het bestuur van Vrienden Hospice Marianahof zitten mensen uit deze regio met zeer diverse werk- en levenservaring. Zij stellen zich graag aan u beschikbaar om voorlichting te geven over het werk van de stichting en u te ondersteunen waar dat nodig is.     

 

Hospice als erfgenaam / legaat nalaten...

Bijzonder en hartverwarmend. Regelmatig laten mensen na hun overlijden een geldbedrag na aan het hospice. Uit menslievendheid, dankbaarheid of betrokkenheid. Sommigen van deze mensen verbleven zelf in het hospice en wensten 'iets terug te doen'. We zijn, als vrienden van het hospice, oprecht dankbaar voor uw geste. We zetten deze geldbedragen weloverwogen in, om de levenskwaliteit van de tijdelijke gasten in het hospice te vergroten.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook uw gegevens achterlaten bij een van de leidinggevenden van Hospice Marianahof. We nemen snel en op gepaste wijze contact met u op.         

Stichting Vrienden Hospice Marianahof   Postbus 10001  4870PH Etten-Leur
Fiscaal nummer: 75.32.180  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.