Skip to main content

Omarm het hospice op een manier die bij u past!

Wanneer u overweegt om een financiële bijdrage te leveren aan het hospice, dan kunt u dit op verschillende wijzen doen. Op deze pagina leest u hoe.  

Doneren middels een iDEAL betaling 

Het doneren aan Vrienden Hospice Marianahof is nu gemakkelijker en sneller dan ooit dankzij de mogelijkheid om te doneren via iDeal. iDeal is een veilige en betrouwbare betaalmethode die u in staat stelt om direct online te doneren met behulp van uw eigen bank. Hierdoor kunt u op een eenvoudige en veilige manier een bijdrage leveren aan ons waardevolle werk.

Volg deze stappen om uw donatie via iDeal te voltooien:

1. Klik op de knop 'Doneren via iDeal'.
2. Voer het bedrag in dat u wilt doneren.
3. Kies uw bank uit de lijst van beschikbare banken.
4. U wordt nu doorgestuurd naar de beveiligde betalingsomgeving van uw bank.
5. Volg de instructies op het scherm om de donatie te voltooien.

Zodra uw betaling is voltooid, ontvangt u een bevestigingsmail als bewijs van uw donatie. We waarderen uw genereuze bijdrage enorm en danken u hartelijk voor uw steun aan Vrienden Hospice Marianahof. Uw donatie helpt ons om het verblijf van de gasten in het hospice zo aangenaam mogelijk te maken en ondersteunt de onmisbare inzet van onze vrijwilligers.

Als u vragen heeft over het doneren via iDeal of als u hulp nodig heeft bij het proces, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen.

Doneren via een bankoverschrijving

Wilt u ons ondersteunen met een financiële bijdrage? U kunt dit gemakkelijk doen door een bedrag over te maken naar NL88 RABO 0114 8931 28 ten name van Stichting Virneden Hospice Marianahof. Of stuur ons een e-mail met uw naam en contactgegevens, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Als Goed Doel voor uw Actie

Vertegenwoordigt u een bedrijf, serviceclub, organisatie of vereniging? Dan hopen wij dat u een donatie wilt overwegen, vooral als u op zoek bent naar een lokaal initiatief met een hoge maatschappelijke waarde. Het hospice zet zich in voor de inwoners van de regio Etten-Leur, Zundert, Rijsbergen en omstreken.

In het bestuur van Vrienden Hospice Marianahof zitten mensen uit deze regio met een rijke schakering aan werk- en levenservaringen. Ze staan graag tot uw beschikking om voorlichting te geven over het werk van de stichting en u te ondersteunen waar nodig.

Meer weten: neem contact met ons op.

Hospice als Erfgenaam / Legaat Nalaten

Het is een bijzondere en hartverwarmende geste wanneer mensen besluiten om na hun overlijden een geldbedrag na te laten aan het hospice. Dit kan voortkomen uit menslievendheid, dankbaarheid of betrokkenheid. Sommige van deze mensen hebben zelf in het hospice verbleven en wilden 'iets terugdoen'. Als vrienden van het hospice, zijn we oprecht dankbaar voor uw gebaar. We zetten deze geldbedragen zorgvuldig in om de levenskwaliteit van de tijdelijke gasten in het hospice te verbeteren.

Stuur ons alstublieft een e-mail met uw contactgegevens en maak uw verzoek of vraag kenbaar.

U kunt ook uw gegevens achterlaten bij een van de leidinggevenden van Hospice Marianahof. We nemen snel en op gepaste wijze contact met u op.

Via deze link vindt u algemene informatie over het nalaten van geld aan een goed doel, en hoe u dit in overeenstemming met uw wensen kunt doen.